dilluns, 19 de gener del 2015

Ciutat Morta es DOLOR x @redyowl


Ciutat Morta es indignación, es frustración. Es sentir como las lágrimas recorren tu cara, es sentir que se te eriza el pelo. Ciutat Morta es una cuerda rompiendose, es un puño sobre la mesa, es un grito que te desgarra la garganta. Ciutat Morta es escuchar en silencio en un bar del raval lleno a reventar durante dos horas, es sentir rechinar tus dientes, es mirar tus manos, y encontrar tus puños.
Ciutat Morta, es enamorarse escuchando los versos de Patricia leidos por Silvia. Es sentir su sensibilidad, es sentir su calor, es enamorarse de su poesía. Ciutat Morta es sentir a Patrícia, sentir la persona que era, sentir la persona que habría podido ser.
Dentro de la Ciutat Morta, en el mismo centro, se encuentra la escoria. Se encuentra lo peor de la condición humana, personas designadas para hacer cumplir la ley y la justicia, que no debían permitir que pasara nada de lo que pasó. Gente que ha traicionado su condición humana, escoria, asquerosa escoria que envenena el sistema.
Cuando entras en la Ciutat Morta, nunca sales por la misma calle que entraste, algo ha cambiado, algo te ha desviado… algo triste, muy triste. Ciutat Morta es dejar de creer, es dejar de confiar, dejar de ser ingenuo, dejar de aceptar las mentiras. Ciutat Morta es pura injusticia.
Ciutat Morta es mirar durante unos segundos una ventana y desear saltar, es una ciudad con su poeta muerta, asesinada.

[CAT]

Ciutat Morta és DOLOR
Ciutat Morta és indignació, és frustració. És sentir com les llàgrimes recorren la teva cara, és sentir que se t'estarrufen els pèls. Ciutat morta és una corda trencant-se, és un puny sobre la taula, és un crit que t'esquinça la gola. Ciutat Morta és escoltar en silenci a un bar del raval pler a vessar durant dues hores, és sentir grinyolar les teves dents, és mirar les teves mans, i trobar els teus punys.
Ciutat Morta, és enamorarse escoltant els versos de Patricia llegits per Silvia. És sentir la seva sensibilitat, és sentir el seu caliu, és enamorarse de la seva poesía.. Ciutat Morta és sentir a Patrícia, sentir la persona que va ser, sentir la persona que hagués pogut ser.
Dins de la Ciutat Morta, al centre mateix, es troba l’escòria. És troba el pitjor de la condició humana, persones designades per fer complir la llei i la justícia, que no havien de permetre que passés res del que va passar. Gent que ha trait la seva condició humana, escòria, fastigosa escòria que enverina el sistema.
Quan entres a la ciutat morta, mai surts pel mateix carrer que vas entrar, alguna cosa canvia, alguna cosa et desvia... alguna cosa trista, molt trista. Ciutat Morta és deixar de creure, és deixar de confiar, deixar de ser ingenu, deixar d’acceptar les mentides. Ciutat Morta és pura injustícia.
Ciutat Morta és mirar durant uns segons una finestra i desitjar saltar, és una ciutat amb la seva poeta morta, assassinada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada