dijous, 31 de gener del 2013

La il·lusió de viure en un estat de dret #YoTambiénSoy15Mbcntv


El fiscal demana un any de presó per a Sergi, un jove que va assistir a la concentració davant la seu del PP després del "que se jodan" d'Andrea Fabra. Va ser entrevistat per @15mbcn_tv i va explicar com va perdre els nervis i els va insultar i va llençar dos ous contra la façana del PP; i com, 3 hores després, va ser detingut a Plaça Catalunya. Va romandre 36 hores detingut. Jo vaig ser en aquesta protesta: davant la seu del PP i vaig baixar fins a Pl. Catalunya. No conec el Sergi, però poso la mà al foc que és cert, perquè els majors moments de tensió que es van viure van ser això: uns pocs ous contra la façana de l'edifici.

Ara demanen un any de presó per a ell i que s'investigui als companys de @15mbcn_tv que van fer el vídeo. Mentrestant... els càrrecs electes continuen acumulant indicis i més indicis i més indicis de corrupció. Una autèntica vergonya.

Aquí teniu el vídeo:


I aquí la notícia a El País sobre el què demana el fiscal:

Cada cop queda més clar que la justícia no és igual per a tots. SOBREn Undargarins, Crespos, Valls, Bárcenas, Rajoys, Cospedals, Camps, Pujols... La llista comença a ser inacabable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada