dilluns, 16 de gener del 2012

28 de gener - No a la dictadura financera. Aturem les retallades



Manifestació ciutadana convocada pel Fòrum Social Català

dissabte 28 de gener 2012 a les 17h Pça Catalunya de Barcelona

No a la dictadura financera. Aturem les retallades

* * *
Precedida per una Assemblea de les organitzacions del FSCat

sobre el procés del Fòrum Social Català 2012

a les 11h a ÀgoraCatalunya

Pça Catalunya 9, 4t 2a. (cantonada Rambla Catalunya)

Fes-ho córrer!!







CRIDA FSCat 2012. Inici el 28 de gener!

L’any 2011 serà recordat com l’inici del canvi cap a un altre món que sabem que és possible. Un any en què persones de tot el planeta hem sortit unides al carrer en un crit d’indignació contra la injustícia, la corrupció i el saqueig. Un crit mut en boca de les víctimes de dictadures i democràcies segrestades pels poders polítics i financers que tenen com objectius acumular més i més riquesa i poder sense importar-los la voluntat ni el benestar de les persones o la destrucció del nostre planeta.


Els nostres governants no tenen cap intenció d’oferir una alternativa que beneficiï el conjunt de la ciutadania, així que és el moment de passar a l’acció i ser nosaltres, les persones, qui ens encarreguem de donar-li sentit a la paraula “democràcia”.


És per això que fem una crida a totes les persones i agrupacions perquè s’involucrin activament en un procés de creació col·lectiva d’una democràcia feta per i per a les persones, posant en comú propostes i coneixements dins del marc d’un projecte global integrador amb capacitat organitzativa i difusora. Tot això amb la clara intenció dedesenvolupar i oferir solucions concretes a les demandes socials i polítiques.


Per això us convidem a participar en aquest procés que començarà el 28 de gener amb una mobilització de protesta contra el Fòrum Econòmic Mundial de Davos, on es reuneixen anualment els líders polítics i financers per discutir el rumb que ha de dur el món. Aquesta protesta donarà pas durant els següents mesos a un procés simultani de creació, debat i aprenentatge obert a tothom que hi vulgui participar.


Tenim clars els objectius: fer realitat aquest altre món possible.



Més info a: http://fscat.blog.pangea.org/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada